Dealhunter Logo
Log ind · Betingelser · Kontakt
Kurv
Din kurv er tom

Om Dealhunter.dk

Dealhunter.dk er en hjemmeside, der samler de bedste tilbud i København og sender dem direkte ud til dig. Du finder også en masse spændende tilbud på produkter, som hele landet kan få glæde af. Dealhunters koncept bygger på kollektiv shopping, der kort sagt gør det nemmere, at købe et produkt eller ydelse til den bedste pris, da man opnår mængderabat, når mange køber det samme tilbud.

For at et tilbud kommer på Dealhunter.dk, skal der være mindst 50% at spare for forbrugeren. Vi leder konstant efter de bedste tilbud vi kan finde og du kan derfor spare mange penge ved at handle på Dealhunter.dk.

Dealhunter.dk er en del af N2 Ads A/S, der igennem flere år har leveret innovative løsninger online.

Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis der er noget du er i tvivl om.

Sådan virker Dealhunter

Dealhunter.dk har et stort netværk af leverandører, som løbende kommer med super gode tilbud.

I samarbejde med Dealhunter vil de bedste og mest spændende tilbud blive lagt online. Et godt tilbud kan eksempelvis være et weekendophold på et hotel med 60% rabat. Tilbuddet bliver aktiveret, når et givent antal personer køber det.

Du kan fortælle dine venner om tilbuddet via Facebook, Twitter osv. og på den måde være med til, at sørge for at tilbuddet bliver aktiveret! Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, samt følge os på Facebook og dermed få de nyeste tilbud direkte på mail.

Du vil selvfølgelig KUN skulle betale for tilbuddet, hvis det aktiveres.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.