Dealhunter Logo
Log ind · Betingelser · Kontakt
Kurv
Din kurv er tom

Om Dealhunter.dk

Dealhunter.dk er en hjemmeside, der samler de bedste tilbud i København og sender dem direkte ud til dig. Du finder også en masse spændende tilbud på produkter, som hele landet kan få glæde af. Dealhunters koncept bygger på kollektiv shopping, der kort sagt gør det nemmere, at købe et produkt eller ydelse til den bedste pris, da man opnår mængderabat, når mange køber det samme tilbud.

For at et tilbud kommer på Dealhunter.dk, skal der være mindst 50% at spare for forbrugeren. Vi leder konstant efter de bedste tilbud vi kan finde og du kan derfor spare mange penge ved at handle på Dealhunter.dk.

Dealhunter.dk er en del af N2 Ads A/S, der igennem flere år har leveret innovative løsninger online.

Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis der er noget du er i tvivl om.

Sådan virker Dealhunter

Dealhunter.dk har et stort netværk af leverandører, som løbende kommer med super gode tilbud.

I samarbejde med Dealhunter vil de bedste og mest spændende tilbud blive lagt online. Et godt tilbud kan eksempelvis være et weekendophold på et hotel med 60% rabat. Tilbuddet bliver aktiveret, når et givent antal personer køber det.

Du kan fortælle dine venner om tilbuddet via Facebook, Twitter osv. og på den måde være med til, at sørge for at tilbuddet bliver aktiveret! Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, samt følge os på Facebook og dermed få de nyeste tilbud direkte på mail.

Du vil selvfølgelig KUN skulle betale for tilbuddet, hvis det aktiveres.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Dealhunter Plus

Hvad er det?

Dealhunter Plus er en medlemsklub, hvor du får adgang til helt særlige medlemstilbud. Du vil via dit medlemskab kunne købe hovedparten af dealhunters produkter til en ekstra lav pris og med 30 dages fuld returret.

Faktisk vil rigtig mange varer kunne købes til indkøbspris – eller endnu billigere!

Dealhunters indkøbere arbejder konstant med at købe lækre designervarer, som vi kan sælge til den bedste pris til vores Plus medlemmer.

Hvordan tilmelder jeg mig?

For at blive Dealhunter Plusmedlem skal du aktivt gå ind og tilmelde dig på følgende link: SÅDAN TILMELDER DU DIG

Du kan også tilmelde dig i forbindelse med køb af varer. Her skal du blot vælge "Plusprisen" og derefter acceptere betingelserne: BETINGELSER

Og skulle du fortryde dit medlemskab, kan du nemt og hurtigt opsige dit medlemsskab under din Dealhunter brugerkonto.

PLUS medlemskab - kun 89 kr./ måned

Hvorfor har Dealhunter lavet sådan en klub?

Det har vi, fordi vi med sådant et fællesskab kan købe ekstra store mængder hjem og derved sælge varerne endnu billigere. Det betyder også, at jo flere medlemmer vi er – jo billigere kan vi sælge varerne!

Derudover har vi valgt at give dig mulighed for at deltage i konkurrencer, som kun er for vores medlemmer – med særligt eksklusive præmier. Faktisk bliver der løbende udtrukket en heldig Plusvinder, helt uden du som medlem behøver gøre noget aktivt.

Så gå ikke glip af vores vilde tilbud og eksklusive konkurrencer SÅDAN TILMELDER DU DIG