Dealhunter Logo
Log ind · Betingelser · Kontakt
Kurv
Din kurv er tom

Om Dealhunter.dk

Dealhunter.dk er en hjemmeside med spændende deals på varer, som hele landet kan få glæde af – og vi sender dem direkte ud til dig.

For at en vare kan komme på Dealhunter.dk, skal prisen være konkurrencedygtig. Vi leder konstant efter de bedste deals vi kan finde, og du kan derfor spare mange penge ved at handle på Dealhunter.dk.

Dealhunter.dk er en del af Dealhunter A/S, der igennem flere år har leveret innovative løsninger online.

Sådan virker Dealhunter

Dealhunter.dk har et stort netværk og kommer derfor løbende med super gode deals.

Du kan fortælle dine venner om de mange forskellige deals via Facebook, Twitter, Instagram m.fl. Du kan også følge os på Facebook eller tilmelde dig vores nyhedsbrev og dermed få de nyeste deals direkte på mail.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice

Dealhunter PLUS

Hvad er det?

Dealhunter PLUS er en medlemsklub, hvor du får adgang til helt særlige medlemstilbud. Du vil via dit medlemskab kunne købe hovedparten af Dealhunters produkter til en ekstra lav pris og med 30 dages fuld returret.

Faktisk vil rigtig mange varer kunne købes til indkøbspris – eller endnu billigere!

Dealhunters indkøbere arbejder konstant med at købe lækre designervarer, fede gadgets og smarte ting til hjemmet, som vi kan sælge til den bedste pris til vores PLUS-medlemmer.

Hvordan tilmelder jeg mig?

For at blive Dealhunter PLUS-medlem, skal du aktivt gå ind og tilmelde dig på følgende link: SÅDAN TILMELDER DU DIG

Du kan også tilmelde dig i forbindelse med køb af varer. Her skal du blot vælge "medlemsprisen" og derefter acceptere betingelserne: BETINGELSER

Og skulle du fortryde dit medlemskab, kan du nemt og hurtigt opsige dit medlemsskab under din Dealhunter brugerkonto.

PLUS-medlemskab - kun 89 DKK pr. måned.

Hvorfor har Dealhunter lavet sådan en klub?

Det har vi, fordi vi med sådant et fællesskab kan købe ekstra store mængder hjem og derved sælge varerne endnu billigere. Det betyder også, at jo flere medlemmer vi er – jo billigere kan vi sælge varerne!

Derudover har vi valgt at give dig mulighed for at deltage i konkurrencer, som kun er for vores medlemmer – med særligt eksklusive præmier. Faktisk bliver der løbende udtrukket en heldig PLUS-vinder, helt uden du, som medlem, behøver gøre noget aktivt.

Så gå ikke glip af vores vilde tilbud og eksklusive konkurrencer - SÅDAN TILMELDER DU DIG