Dealhunter Logo
Log ind · Betingelser · Kontakt
Kurv
Din kurv er tom

Brownies med nøddetop

Ingredienser
- 50 gram nougat
- 200 gram chokolade
- 200 gram smør
- 250 gram brun farin
- 4 æg
- 250 gram hvedemel
- 2 tsk bagepulver

Nøddetop
- 50 gram mandler
- 50 gram valnødder
- 75 gram chokolade

Fremgangsmåde
1. Smelt smør, chokolade og nougat i en gryde ved svag varme.
2. Lad blandingen køle lidt af.
3. Pisk brun farin og æg sammen til at massen er let og luftig.
4. Vend forsigtigt chokoladen i blandingen.
5. Bland hvedemel, vaniljesukker og bagepulver og kør det igennem en sigte, inden det vendes med resten.
6. Hæld dejen i en lille smurt bageform.

Nøddetop
1. Smut mandlerne.
2. Hak derefter valnødder og chokolade og bland det hele sammen.
3. Drys nøddeblandingen over kagen inden du bager den i 45-50 min. ved 175Cº alm. ovn.