Dealhunter Logo
Log ind · Betingelser · Kontakt
Kurv
Din kurv er tom
Chicken Tikka Masala
Lækker opskrift på denne vildt lækre indiske ret

Ingredienser:
1 stykke ingefær, skrællet
4 hvidløgsfrø, skrællet
1/2 gul løg
1 1/2 kg. kyllingebryst, skåret i 1 terninger
2 tsk salt
3/4 tsk sort peber
2 1/2 tsk garam masala
2 spsk vegetabilsk olie
2 spsk usaltet smør
1 spsk tomatpasta
1 1/2 tsk gurkemeje
4 tsk cayenne peber
750 gram knuse tomater
280 gram frosne ærter, optøet
1/2 dl. almindelig fedtfattig yoghurt (ikke græsk)
1 spsk frisk citronsaft
1/4 dl. friske koriander blade
Naan (indisk fladbrød til servering)

Sådan gør du:
1. Kom ingefær og hvidløg i en foodprocessor indtil det er finhakket.
2. Tilsæt løg og start igen indtil det er finhakket.
3. Kom kylling med 1 1/2 tsk. salt, 1/2 tsk. peber og 1 tsk. garam masala i en mellem skål.
4. Varm olie over højt varme i en stor stegepande.
5. Tilsæt kylling og kog indtil den er let brunet og kogt igennem.
6. Kom kyllingen i en ren mellem skål.
7. Varm samme stegepande over mellemhøj varme og tilsæt smør, hakket løg blanding, 1/2 tsk. salt og 1/4 tsk. peber.
8. Kog og rør lejlighedsvis, indtil løget er blødgjort.
9. Tilsæt tomatpuré, gurkemeje, cayenne og resterende 1 1/2 tsk. garam masala og kog, rør hele tiden.
10. Tilsæt tomater og kog, rør indtil det er varmt.
11. Kom kyllingen tilbage på panden, tilsæt ærter, og kog, rør indtil den er opvarmet.
12. Fjern den fra varmen og rør yoghurt og citronsaft i.
13. Tilsæt salt og peber hvis ønsket, top med koriander, og servere med naan brød.