Dealhunter Logo
Log ind · Betingelser · Kontakt
Kurv
Din kurv er tom

Cookie politik

Information om brug af cookies på www.dealhunter.dk, medlemskortet.dk, www.konkurrencer.dealhunter.dk, www.tilbud.dealhunter.dk, www.dealhunter.se. samt tavlinger.dealhunter.se. eller sider tilknyttet et af disse domæner

Ved at benytte en af vores hjemmesider, www.dealhunter.dk, www.medlemskortet.dk, www.konkurrencer.dealhunter.dk eller www.tilbud.dealhunter.dk, www.dealhunter.se. samt tavlinger.dealhunter.se. eller sider tilknyttet et af disse domæner, i det følgende benævnt ”Hjemmesiden” accepterer du, at vi bruger cookies. En accept af cookies er et samtykke til os og tredjeparters anvendelse af cookies på Hjemmesiden. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke nedenfor.

Denne cookie politik gælder Hjemmesiden og alle tjenester, der henviser til denne politik, uanset hvordan du får adgang til tjenesterne, herunder adgang via mobilenheder

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekst-fil, som bliver gemt i din browser, for at vi kan holde styr på hvad der sker under dit besøg på vores side. En cookie er dermed ikke et program, men en uskadelig tekst-fil.

Hjemmesidens brug af cookies

Cookies er nødvendige for at Hjemmesiden” fungerer korrekt. Cookies husker på at du har lukket vores popup med tilmelding til nyhedsbrevet, om du er logget ind og hvor længe du besøger os, osv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Vi anvender cookies for at tilpasse indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere trafikken. Vores partnere inden for sociale medier, annoncering, konkurrencer og analyse kan også opsamle oplysninger om din brug af websitet til brug for målrettet annoncering. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

Oversigten over vores cookies

Nødvendige Cookies

Disse cookies er krævet af Hjemmesiden, for at vi kan levere de sider, som du har anmodet om at modtage, dette kan for eksempelvis være i forbindelse med vores indkøbskurv eller at vi kan huske at du har lukket vores popup/tilmeldt dig vores nyhedsbrev.

Drift og Optimerings-cookies

Disse cookies bruges til driften af Hjemmesiden. Det er blandt andet optælling af antal besøgende og hvor længe de besøgende har været på siden. Disse oplysninger bruges til analyse. Vi bruger Google Analytics til at indsamle informationer om hvordan du som kunde anvender Hjemmesiden, og hvordan vi kan gøre siden bedre. Skulle du ønske at melde dig ud af Google Analytics, kan det gøres her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Marketing - Anonym tracking

Vi bruger Facebook plugins på vores Hjemmeside, og i den forbindelse vil Facebook samle anonym adfærds oplysninger på vores Hjemmeside, som kan give os oplysninger om hvordan potentielle kunder anvender Hjemmesiden. Ydermere bruges cookies til at vise en "Synes godt om" knap, og information om hvilke af dine Facebook venner der synes godt om en given artikel.

Afvisning af cookies

Du kan i din browser indstille om du vil tillade at der bliver sat cookies af Hjemmesiden. Hvis du gør dette, vil visse funktioner ikke længere fungere optimalt og din oplevelse af Hjemmesiden vil ikke længere være optimal.


Sletning af cookies

Cookies kan nemt fjerne fra din browser. Anvender du en Windows computer, med en nyere browser, vil genvejstasterne: "CTRL + SHIFT + Delete" knappen vise browserens indstillings side hvor ved du kan fjerne cookies. Virker genvejen ikke, eller bruger du en Mac, kan du besøge en af følgende links, for at finde yderligere oplysninger om hvorledes cookies kan fjernes.


PRIVATLIVSPOLITIK

Dealhunter A/S driver følgende websites: www.dealhunter.dk, medlemskortet.dk, www.konkurrencer.dealhunter.dk, www.tilbud.dealhunter.dk, www.dealhunter.se. samt tavlinger.dealhunter.se. eller sider tilknyttet et af disse domæner, i det følgende benævnt ”Hjemmesiden”..

Denne politik om beskyttelse af persondata gælder Hjemmesiden og alle tjenester, der henviser til denne politik, uanset hvordan du får adgang til tjenesterne, herunder adgang via mobilenheder. Ved at benytte Hjemmesiden og tjenester giver du udtrykkeligt dit samtykke til, at vi kan behandle dine persondata som beskrevet i denne privatlivspolitik.

Vi tager din databeskyttelse alvorligt

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Vi respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle persondata, som vi modtager.

Kontaktoplysninger

Den dataansvarlige er:
Dealhunter A/S
Solrød Strand 12B
2860 Solrød Strand
CVR. nr. 30199782
Telefon: 70272814

E-mail: info@dealhunter.dk
Website: dealhunter.dk

Hvilke persondata indsamler og behandler vi?

Vi indsamler og lagrer alle oplysninger, som du indtaster på Hjemmesiden, eller som du opgiver, når du køber eller benytter vores tjenester herunder :

  • Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og køn.
  • Kreditkortoplysninger (ved køb af ydelser)
  • Demografiske oplysninger
  • Købshistorik og Brugshistorik på vores digitale serviceydelser

Feedback på sociale medier og andre digitale platforme

Herudover indsamler vi oplysninger, som automatisk sendes til os fra dit udstyr. De oplysninger som vi indsamler kan omfatte, men er ikke begrænset til:

  • oplysninger, som du opgiver, når du opretter en brugerprofil eller køber eller benytter de tjenester, vi stiller til rådighed,
  • oplysninger, der opgives i forbindelse med korrespondance via vores websted eller korrespondance, der sendes til os,
  • oplysninger, der opgives i forbindelse med konkurrencer
  • oplysninger om din og din enheds placering, herunder det entydige enheds-id, hvis du har aktiveret denne tjeneste på mobilenheden, og

yderligere oplysninger, som du måtte opgive via sociale medier eller andre tredjepartstjenester.herunder , reklame, konkurrence- og analyseudbydere

Udover de oplysninger, som du selv giver os, indsamler vi automatisk de oplysninger, der sendes til os fra din computer, mobilenhed eller andet udstyr. Disse oplysninger omfatter, men er ikke begrænset til:

  • oplysninger om din interaktion med vores websted og tjenester, herunder, men ikke begrænset til, enheds-id, enhedstype, oplysninger om geoplacering, computer- og forbindelsesoplysninger, statistik om sidevisninger, trafik til og fra Hjemmesiden, henvisnings-URL-adresse, annoncedata, IP-adresse og standardweblogoplysninger, og
  • oplysninger indsamlet via cookies, beacons, web beacons og lignende teknologier. Vi henviser til vores cookiepolitik, som du finder her.

Vi modtager eller indsamler muligvis yderligere oplysninger om dig fra tredjeparter og føjer disse til vores brugeroplysninger. Disse oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til demografiske oplysninger, navigationsoplysninger, supplerende kontaktoplysninger og yderligere oplysninger om dig fra andre kilder, f.eks. offentlige myndigheder, i det omfang det er tilladt ifølge loven.

Hvad bruger vi dine persondata til?

Vi indsamler udelukkende personoplysninger, som er nødvendige for det formål, der beskrives i de særskilte betingelser for det pågældende serviceydelse/produkt, samt i denne privatlivspolitik.

Vi anvender de oplysninger vi indsamler om dig til en række formål, herunder til at:

  • muliggøre din brug af vores tjenester og Hjemmesiden, herunder køb af vores produkter eller serviceydelser
  • behandle dine forespørgsler og ordrer,
  • levere produkter, tjenester, service og kundesupport til dig,
  • forbedre vores produkter, tjenester, service og Hjemmesiden,
  • tilpasse Hjemmesiden og tjenester til dig,
  • Tilpasning af vores kommunikation og markedsføring til dig
  • Re-marketing
  • Tilpasning af samarbejdspartneres kommunikation og markedsføring til dig
  • få en bedre forståelse af, hvordan Hjemmesiden og apps bruges, så vi kan forbedre dem,
  • sende dig forretningsmæssige oplysninger, herunder ordrebekræftelser, fakturaer mv.,
  • sende dig nyhedsbreve og markedsføring pr. e-mail, hvis du har samtykket til dette,
  • foretage markedsundersøgelser om vores kunder, deres interesser, om tendenser og kundeadfærd, og udarbejder statistikker
  • administrere, diagnosticere og udbedre problemer i vores apps og Hjemmesiden,
  • forhindre eller fastslå ulovlig aktivitet eller beskytte eller håndhæve rettigheder, og
  • undgå eller imødegå sikkerhedsbrud.
  • Opfyldelse af lovkrav.
  • Listen er ikke udtømmende.

Vi behandler og opbevarer kun data om dig, der er nødvendige, relevante og tilstrækkelige til at opfylde de formål, som er nævnt ovenfor.

Vi lagrer ikke persondata længere end tilladt ved lov og sletter persondata, når de ikke længere er nødvendige til ovennævnte formål.

Kontrol og opdatering af persondata

Vi kontrollerer, at de persondata, vi behandler om dig, ikke er urigtige eller vildledende. Vi sørger også for at opdatere dine persondata løbende, når du henvender dig med ændringer. Da vores service er afhængig af, at dine data er korrekte og opdaterede, beder vi dig oplyse os om relevante ændringer i dine data.

Indhentelse og tilbagetrækning af samtykke

Vi indhenter dit samtykke, inden vi behandler dine persondata til de formål, der er beskrevet ovenfor, medmindre vi har et lovligt grundlag for at indhente dem. Vi oplyser dig om et sådant grundlag og om vores legitime interesse i at behandle dine persondata.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage ved at henvende dig til os, medmindre vi efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.

Videregivelse af persondata

Vi videregiver ikke persondata til tredjeparter, undtagen i følgende specifikke tilfælde:

  • du har afgivet dit udtrykkelige samtykke til videregivelsen,
  • videregivelsen sker inden for vores koncern til de formål, der er beskrevet i denne privatlivspolitik,
  • videregivelsen sker til betroede virksomheder eller personer, der behandler persondata for os baseret på vores instrukser og i overensstemmelse med vores privatlivspolitik og andre gældende tiltag til fortrolighed og sikkerhed. Disse virksomheder eller personer har ikke tilladelse til at bruge dine oplysninger til deres egne formål,
  • når vi er pålagt at videregive oplysninger i forbindelse med en vidneindkaldelse, retskendelse eller andre gældende lovmæssige eller juridiske processer,
  • når vi i god tro mener, at videregivelsen af oplysninger er nødvendig for at forhindre eller reagere på bedrageri, forsvare vores apps eller Hjemmesiden mod angreb, eller beskytte vores virksomheds, kunders og brugeres ejendom og sikkerhed, eller offentlighedens sikkerhed, eller
  • hvis vi fusionerer med eller opkøbes af en anden virksomhed, sælger en hjemmeside, app eller forretningsenhed, eller hvis alle eller en væsentlig del af vores aktiver opkøbes af en anden virksomhed. I disse situationer vil dine oplysninger sandsynligvis være et af de aktiver, som overdrages.
  • I nogle tilfælde deler vi dine data med tredjepart. Dette sker dog aldrig uden, at vi har fuld kontrol over dine data, da en sådan databehandler alene kan tilgå og behandle dine data efter instruks fra os..
  • Vi kan overdrage persondata til følgende kategorier af tredjeparter:
  • IT-system leverandører - Når vi behandler dine data i et IT-system, er der reelt tale om en behandling af personoplysninger foretaget af tredjepart. Det skyldes at systemleverandøren har mulighed for at yde support på systemet, og dermed også tilgå data på vores opfordring. Konsulenter - Bank, revision og advokatbistand (f.eks ved inkassosager).
  • Distributører - i forbindelse med levering af vareydelser.
  • Driftsoperatører - f.eks. leverandør af IT-servere.
  • Udbydere af betalingsløsninger: VI anvender Dansk Internet Betalings System (DIBS www.dibs.dk) i forbindelse med dine køb af varer og betaling med kreditkort. Såvel DIBS som vi er godkendt og certificeret af Pengeinstitutternes Betalings System (https://www.nets.eu/dk-da).
  • Ved bestillinger og køb gemmer vi de oplysninger, som du har afgivet, i indtil 5 år. Herefter slettes oplysningerne.Ud over gennemførelsen af selve bestillingen, bliver de opgivne oplysninger kun anvendt, hvis du f.eks. henvender dig med spørgsmål, eller hvis der er fejl i bestillingen.

Det er vigtigt at understrege, at vi ikke videregiver persondata om dig til tredjeparter med henblik på deres egne markedsføringsformål, medmindre du udtrykkeligt har samtykket til at oplysningerne må videregives til sådanne formål.

Hvor lagres dine persondata?

Personoplysningerne lagres hos vores databehandler, som opbevarer og behandler persondata på vores vegne i henhold til denne privatlivspolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Hvis vi videregiver dine persondata til samarbejdspartnere i Danmark eller i tredjelande, sikrer vi os altid, at deres niveau for persondatabeskyttelse passer til de krav, vi har opstillet i denne privatlivspolitik og som følger af gældende lovgivning.

Beskyttelse af persondata

Vi beskytter dine oplysninger ved hjælp af tekniske og administrative sikkerhedsforanstaltninger (f.eks. firewalls, datakryptering samt fysiske og administrative adgangskontroller til data og servere), som begrænser risikoen for tab, misbrug, uautoriseret adgang, videregivelse og ændring.

Adgang til dine persondata

Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data i Danmark og i udlandet.

Hvis du anmoder om det, kan vi oplyse dig om til de data, vi behandler om dig. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.

Du har også ret til at modtage de persondata, du har stillet til rådighed for os, og dem, vi har indhentet om dig hos andre aktører på baggrund af dit samtykke. Hvis vi behandler data om dig som led i en kontrakt, hvor du er part, kan du også få tilsendt dine data. Du har også ret til at overføre disse persondata til en anden tjenesteudbyde. Hvis du ønsker at bruge din ret til data-portabilitet, vil du modtage dine persondata fra os i et almindeligt anvendt format.

Rettelse eller sletning af persondata

Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er forkerte, har du ret til at få dem rettet. Du skal blot henvende dig til os og oplyse, hvad du ønsker at få rettet.

Hvis du mener, at dine persondata ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, eller hvis du hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser, kan du altid anmode om at få dem slettet. Dog ikke de som vi efter lovgivning er pålagt at skulle gemme.

Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt. Vi kan afvise anmodninger, der enten er urimeligt gentagende, påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, er påkrævet pga. retlig forpligtelse eller lignende situationer.

Ovenstående kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder, immaterielle rettigheder eller andre retlige forpligtelser, der går forud for ovenstående rettigheder.

Indsigelse eller klage mod behandling af persondata

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata. Du kan også gøre indsigelse mod vores videregivelse af dine data til markedsføringsformål. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine persondata. Du har også ret til at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet.

Ændring af privatlivspolitikken

Vi forbeholder os ret til at ændre denne privatlivspolitik, således at vi til enhver tid overholder gældende lovgivning. I tilfælde af ændringer får du besked i henhold til gældende lovgivning og ændringer af denne politik offentliggøres på Hjemmesiden.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder.

Har du kommentarer eller spørgsmål?

Har du kommentarer eller spørgsmål vedrørende vores indsamling eller behandling af persondata, er du altid velkommen til at kontakte os På e-mail: info@dealhunter.dk Att.: Den persondataansvarlige

Eventuelle klager kan også rettes til Datatilsynet. Den aktuelle kontaktadresse kan findes på: www.datatilsynet.dk.