Dealhunter Logo
Log ind · Betingelser · Kontakt
Kurv
Din kurv er tom

Creme Brulee

Klassisk dessert perfekt til middagsselskab


ingredienser:
4,5 dl creme
1 vanille stilk opdelt i længde eller 1 tsk vanille ekstrakt
1 knivspids salt
5 æggeblommer
1 del sukker

Sådan gør du:
1. Forvarm ovnen til 160 grader.
2. Bland cremen, vaniljen og saltet i stegepanden og opvarm på lav varme indtil den er varm. Lad det stå et par minutter, fjern derefter stammen (hvis du bruger ekstrakt i stedet tilføjer du det nu).
3. Bland æggeblomme og sukker i en skål og indtil fluffy. Tilsæt ca. 1/4 af fløden og bland, hæld derefter æggeblandingen i fløden og bland. Fordel på 6 souffelforme placeret på bagpladen. Hæld kogende vand på pladen, så det dækker halvdelen af ​​forme. Bages i ca. 30-40 minutter. Stil det i køleskabet i mindst et par timer.
4. Når du serverer, toppes hver form med sukker i tyndt lag. Placer formene i ovnen ved en grilleffekt ca. 5 cm fra varmen. Lad det stå til sukkeret smelter og giver dem en brun eller lys sort overflade (ca. 5 minutter).