Dealhunter Logo
Log ind · Betingelser · Kontakt
Kurv
Din kurv er tom
Her er de 15 mest powerfulde naturlige antibiotika for mennesket.

1. Honning.

Honning er en god mulighed og har været brugt til medicinske behandlinger siden oldtiden. Takket være det høje indhold af hydrogenperoxid har honning antibakterielle egenskaber, der gør det muligt at bekæmpe bakterier, infektion og sygdom. I dag bruger selv medicinske fagfolk honning. Det kan hjælpe med at behandle sår og hele dem hurtigere. Det kan endda hjælpe med at hele sår, der har MRSA-infektioner - noget som ellers er ret vanskeligt. Det faktum, at honning er fugtig og giver et beskyttelseslag over et sår hjælper også sår til at hele hurtigt.

2. Peberrod.
Peberrod er spækket fuld af gode sager, der har aktive medicinske egenskaber.
På grund af hvor godt det virker, er peberrod et fantastisk krydderi, der næsten er en kur i sig selv. Det bekæmper infektion og forhindrer for tidlig aldring, samtidig med at du øger din immunitet og stimulerer immunsystemet.
Herunder finder du en liste over ting, som peberrod kan hjælpe på:
 • Bakterier
 • Kræft
 • Forkølelse
 • Hoste
 • Influenza
 • Betændelse
 • Nyresten
 • Lunge infektion
 • Slim i luftvejene
 • Muskelspændinger
 • Oxidation
 • Urikvejsinfektion
 • Virusser
3. Ingefær.
Ingefær er meget respekteret i videnskabelige og medicinske kredse for sine mange naturlige antibiotiske egenskaber. Undersøgelser har vist, hvordan ingefær kan kæmpe mod flere typer bakterier.
Ud over dette har den nuværende forskning til formål at finde en forbindelse mellem ingefær og nedsat kvalme og søsyge. Nogle mener også, at denne imponerende rod kan styre kroppens blodsukker.
Ingefær er simpelthen fantastisk at behandle alle mulige infektioner med. Det kan bekæmpe mange forskellige former for sygdom, herunder dem, der er blevet resistente over for lægemiddelbaseret behandling. Ikke underligt, at gamle lægepraktikere kalder det et mirakel.
4. Pau D'Arco.
Pau d'arco er et naturligt medicin, der har så meget antibiotika, at det er blevet brugt i århundreder. Undersøgelser har vist, at det virker bedst imod gær og svamp, så det er vidunderligt at bekæmpe infektioner af denne sort og til at hjælpe tarm og fordøjelsessystem til at forblive sunde.
Denne plante, også kendt som det rosa trompettræ, hjælper med at hæmme svampevækst og det hjælper også med at nedbringe potentielt sukkerbehov.

5. Oregano.
Oregano indeholder tonsvis af antioxidanter, som hjælper immunsystemet til at forblive stærke. Nogle mener, at oregano øger immunsystemet og virker som en antioxidant. Det har også antiinflammatoriske egenskaber, som er gode til at helbrede infektioner. Mere forskning er nødvendig for at opdage, hvor præcis disse påstande er, men der er allerede mange undersøgelser, der tyder på, at oregano er et ekstremt potent og positivt middel. Det kan endda være en af de mest effektive af de tilgængelige naturlige antibiotika. Disse egenskaber bliver endnu mere tydelige i oreganoolie.
6. Æble cider eddike.
Æblecidereddike er fyldt med nyttige næringsstoffer, lige fra aminosyrer til mineralsalte og vitaminer.
Det omfatter:
 • Eddikesyre
 • Lycopen
 • Malinsyre
 • Niacin
 • Pantothenicsyre
 • Pektin
 • Thiamin
 • Vitamin A, B6, C og E
Alt dette indhold gør æblecidereddike til et kraftigt naturligt antibiotikum, med masser af positive effekter. Det kan virke antibakterielle, antivirale og endda antifungal, især mod gær og svampe.
Det kan selvfølgelig være svært at forbruge denne råvarer som fødevarer. Men du kan evt. blande det med lidt vand for at reducere den hårde smag.

7. Goldenseal.
Du har måske ikke hørt om goldenseal før. Det er et stærkt middel, der typisk findes i kapsler eller anvendes i te og andre drikkevarer. Planten, også kaldet gul puccoon eller orangeroot, kan hjælpe fordøjelses- og åndedrætsfunktionen og hjælpe med at behandle sygdomme i disse områder.
Goldenseal kan også have evnen til at helbrede urinvejsinfektioner og diarré som følge af en bakteriel infektion. Endvidere viser nylige undersøgelser, at det kan have positive virkninger på hudinfektioner, og det kan forhindre vævsskade fra MRSA.
Vær opmærksom på, at berberinen i goldenseal er usikkert for fostre og babyer, så ammende eller gravide bør ikke tage det.

8. Gurkemeje.
Gurkemeje, et holistisk middel, er blevet anvendt i medicinske formål i århundreder. Ifølge læge forskere fungerer dette krydderi, der ofte bruges i traditionel madlavning og medicin, som en stor kur mod inflammation takket være dens naturlige phenoler, som giver gurkemeje sin rige farve. Undersøgelser har vist, at curcumin, som også en komponent i gurkemeje, kan bekæmpe nogle af årsagerne til gastroduodenale sår, samt at reducere gastrisk-baseret skade fra infektioner. Nogle har endda fundet ud af, at det kan lindre allergier og allergiske symptomer for mange, selv dem med høfeber.

9. Kryddernellike.
I gamle tider blev kryddernellike anvendt i medicin, men primært til tandpleje.Undersøgelser har vist, at nelliker kan bekæmpe mange typer bakterier, herunder den berygtede E. coli. Selvfølgelig kræves der mere forskning, før der kan drages en klar konklusion om dens effektivitet.

10. Grapefrugt.
Grapefrugt, især dets ekstrakt kendt som grapefrugt frø-ekstrakt, er et meget stærkt naturligt antibiotikum. Det fungerer faktisk bedre end mange almindelige medicinske topiske antibakterielle produkter. Grapefrugt frø-ekstrakt kan bekæmpe vorter, og det kan også kæmpe patogener i kroppen.

11. Echinacea.
I flere hundreder år har traditionelle medicinpraktikere brugt echinacea-planten og deres mange retsmidler. Det viser sig, at denne plante kan producere gode resultater for brugerne. Echinacea purpurea, en af typerne af denne plante, har et stærkt naturligt ekstrakt, der gør det muligt at dræbe mange bakterier med succes. Dette omfatter især farlige stoffer, såsom Streptococcus pyogenes, som er årsagerne til strep hals, nekrotiserende fasciitis (kødædende sygdom) og endog toksisk shock syndrom. Dette plantebaserede middel kan også øge T-cellestyrken, der i det væsentlige stimulerer og booster immunsystemet for at skabe flere antistoffer, og som bekæmper virus, infektioner og andre problemer.

12. Kanel.
Kanel er rig på eugenol og cinnamaldehyd, som er komponenter, der bekæmper en række infektioner. Dette omfatter MRSA og E. coli. Dette krydderi kan også gøre følgende:
Forebygge svampevækst
Stimulere immunsystemet
Behandle diarré
Undgå opkastning
Reducer flatulens

13. Hvidløg.
Der er ingen ende på de fantastiske ting, som hvidløg kan gøre for din krop. Med evnen til selv at behandle E. coli og Salmonella, er det ikke underligt, at det er et af de mest kraftfulde naturlige antibiotika, der er kendt af mennesket. Her er andre grunde:
1: Har egenskaber der gør det antiviralt, antibakterielt, antioxidant og antifungalt.
2: Beskytter kroppen mod DNA-beskadigelse.
3: Indeholder svovlforbindelser, som helbreder og forårsager udsivning af smitte, selv med giftige tungmetaller.
4: Fremmer god sundhed ved at give præbiotika til tarm og fordøjelsessystem.
5: Kan behandle tuberkulose, selv multi resistente former.
6: Kan bekæmpe parasitter og orme.
7: Øger fordøjelsen.
8: Har masser af sunde vitaminer og mineraler.
9: Kan beskytte dig mod solskader.

14. Olien blade.
Vi ved alle, at olivenolie er god. Men vidste du at olivenbladet også har store fordele? Til at begynde med har det positive antibiotiske egenskaber, der gør det fantastisk til at behandle mange forhold.
Olivenblad ekstrakt kan specifikt hjælpe med at behandle malaria takket være dens feberreducerende evne. Selv i de mest ekstreme sygdomme kan dette ekstrakt nedbringe feber.
Olivenbladene indeholder oleuropein, som forhindrer dårlige bakterier, svampe og virusvækst i kroppen. Det er også fantastisk til behandling af mange forskellige infektioner, samtidig med at det hjælper med at bringe kolesterol og blodsukkeret ned. Det har endda antioxidant egenskaber, så det er virkelig en super-plante!

15. Kolloid sølv.
Når du hører om sølv, tænker du sikker ikke på antibiotika. Men folk har brugt kolloidalt sølv i mere end et årtusinde for at forhindre madforgiftelse og til at bekæmpe dårlige bakterier. Dens helbredende egenskaber er ikke bare en ting fra fortiden. Når den anvendes korrekt, kan denne kolloidale sølv dræbe selv de farligste og potentielt dødelige af patogener. Det dræber negative mikrober hurtigt.
Det menes at kolloid sølv er så god til helbredelse, at det kan ødelægge mikrober, der er blevet resistente over for standard antibiotika, herunder epidemisk inducerende som SARS, MRSA og endda fugleinfluenza.