Dealhunter Logo
Log ind · Betingelser · Kontakt
Kurv
Din kurv er tom
Denne deal er desværre udløbet - Vær hurtigere næste gang.
Bliv tilmeldt gratis her.

Få en smuk og sund hud med den populære anti-aging hudplejeoile Bio-Oil

-42 %

259 DKK

149 DKK

Dealpris: 149 DKK

Dealen er ikke tilgængelig

Få smuk og sund hud med den prisvindende Bio-Oil

Har graviditeten eller alderen sat sine spor på din krop? Den unikke prisvindende hudplejeolie Bio-Oil, er yderst effektiv til at forbedre udseendet af ar og strækmærker samt huden ældningstegn. Forkæl derfor din hud med 200 ml. Bio-Oil, som du får for kun 149,- inkl. levering!

Få smuk hud med den prisvindende Bio-Oil 

Er du ked af ar, strækmærker, ujævne hudnuancer eller alderstegn? Den fantastiske hudpleje Bio-Oil har vundet 167 hudplejepriser og er det mest solgte produkt mod ar og strækmærker i hele 17 lande. Oilen er også yderst effektivt mod alderstegn og tør hud.

Bio-Oil genopretter hudens naturlige olielag, så den bliver mere blød og smidig. Hudplejeolien indeholder alle de essentielle ingredienser, som din hud har brug for til at beskytte og reparere sig selv. Huden næres og fugtes i dybden og kan også sagtens anvendes selv om du ikke har problemer med din hud.

Bio-Oil har længe været meget populær over hele landet og du kender den måske allerede fra landets kosmetikkæder. Hvad enten du døjer med ujævne hudnuancer eller tør og dehydreret hud, eller du ønsker at reducere alderstegn, som fine linier og rynker, eller grimme ar og strækmærker, så er Bio-Oil dette rette valg.  

For mange kvinder er tanken strækmærker en forfærdelige frygt. Strækmærker kommer sig af, at huden udvides hurtigere end hudlaget kan nå at følge med f.eks. under graviditet eller hurtig vægtøgning. Bio-Oil hjælper dig med, at forberede din hud på den voksende mave og den forandring kroppen bliver udsat for under en graviditet.

Olien gør din hud mere blød og smidig og kan anvendes som forebyggelse mod strækmærker helt fra starten af din graviditet. Du kan også massere olien på gamle strækmærker for at reducere dem.

Du får 1 stk. Bio-Oil á 200 ml. for kun 149,-
Levering i hele Danmark er inkluderet i tilbuddet!

Dette skal du være opmærksom på

LEVERINGSTID: Mellem 24/04-2014 og 24/04-2014

Dette skal du være opmærksom på:

Når du har gennemført købet, skal du IKKE foretage dig yderligere.

Produktet bliver leveret senest 30 dage efter dit køb.
Vi trækker først pengene fra din konto, når produktet er afsendt.

VIGTIGT:
Pakken leveres til den adresse, der angives ved købet.

Hvis du har fortrudt dit køb, når pakken leveres, skal du blot undlade at modtage den. Pakken sendes så tilbage til leverandøren, uden merpris for køber.

Hvis produktet skal returneres til leverandøren, efter at du har modtaget pakken, så skal du selv betale for returportoen. Det samme gælder ved ombytning.

Dealhunter Mini Logo
Dealleverandør:
Galera
Lisowskiego 9A, 65072 Zielona Góra, Polen
esklep@qls.pl · +48684329916