Dealhunter Logo
Log ind · Betingelser · Kontakt
Kurv
Din kurv er tom
Denne deal er desværre udløbet - Vær hurtigere næste gang.
Bliv tilmeldt gratis her.

Spar 58% på lækker Björn Borg taske i bedste kvalitet inkl. sort computersleeve

-58 %

548 DKK

229 DKK

Dealpris: 229 DKK

Dealen er ikke tilgængelig

Spar 58% på en lækker Björn Borg taske i bedste kvalitet inkl. et sort computersleeve. Tasken fås i 5 farver og indeholder 4 store rum, inkl. et med lynlås og et rum til din bærbar eller iPad. Tasken er derfor perfekt til både forretningsmanden og den studerende. Levering er inkl. i tilbudsprisen.

Björn Borg taske + sleeve til bærbar for KUN 229,-
Begrænset antal til salg i hver farve, så skynd dig!

SPAR 58% på en stilfuld Björn Borg taske inkl. et beskyttende sleeve til en 15" bærbar. Tasken leveres direkte hjem til dig inkl. i tilbudsprisen.

Tasken fås i 5 trendy farver (sort, grå, pink, lilla og blå) og er lavet af kraftig og slidstærk polyester, så du kan have den i  mange år. Tasken indeholder 4 store rum, inkl. et med lynlås og der er et specielt rum til din bærbar eller iPad.

Björn Borg tasken er ideel til dig, der er studerende, da der er masser plads til papirer, kuglepenne, din kalender og hvad du skal bruge i løbet af dagen. Tasken er også perfekt til forretningsmanden, der ofte skal rundt til forskellige møder, og har brug for at have vigtige dokumenter, samt en bærbar med på farten.

Taskens mål: B42 cm. - H28 cm - D10,5 cm.

Der kan tilkøbes et flot penalhus, der matcher tasken for kun 49 kr. ekstra. Penalhuset fås i sort, grå, pink, lilla og blå.


Dette skal du være opmærksom på:

Når du har gennemført købet, skal du IKKE foretage dig yderligere. Produktet bliver leveret direkte hjem til dig senest 21 dage efter, at du har bestilt. Fragten er inkluderet i tilbudsprisen og der leveres i hele Danmark.

1 værdibevis er gyldigt til: 1 Björn Borg taske i valgfri farve inkl. et sort sleeve til 15" bærbar.   Levering er inkl. i tilbudsprisen.

VIGTIGT - Produktet leveres til den adresse, der angives ved købet. Ønsker du en anden leveringsadresse, angives dette i købsprocessen.

Hvis du har fortrudt dit køb, når produktet leveres, skal du bare nægte at modtage pakken. Produktet sendes så tilbage til leverandøren, uden merpris for køber.


Dette skal du være opmærksom på

Dealhunter Mini Logo
Dealleverandør:
Getfly.dk
Sylows Allé 1, 1. sal, 2000 Frederiksberg
info@getfly.dk ·