Dealhunter Logo
Log ind · Betingelser · Kontakt
Kurv
Din kurv er tom

Engelsk chokoladekage med moccacremefyld

Lidt til den søde tand med smagen af England

Ingredienser:
- 1 Rund Springform
Kagedej:
- 200 g. Mel
- 1 tsk. Bagepulver
- 4 spsk. Kakaopulver
- 100 g. Sukker
- 2 Æg
- 2 spsk. Lys sirup
- 150 ml. Solsikkeolie
- 150 ml. Mælk
Fyld:
- 1 tsk. Nescafe Pulver
- 1 spsk. Kogende vand
- 300 ml. Piskefløde
- 25 g. Flormelis
- Marmelade til at smøre bundene med
Pynt:
-1 pk. Orangegrene
- 100 g. Mørk chokolade

Fremgangsmåde:
1. Tænd ovnen på 180 grader.
2. Læg de tørre ingrediensder ned i en skål og rør derefter æg, olie, sirup og mælk i.
3. Fordel dejen i en smurt springform og bag kagen i 35-45 minutter i midten af ovnen.
4. Tag kagen ud af ovnen og lad den afkøles let i springformen ca. 5 min. før den løsnes fra formen og afkøler til den er helt kold på en rist. Skær kagen midt over, så der fås to kagebunde. Ligesom lagkagebunde.
5. Til fyldet: Opløs neskaffen i den kogende vand. Kom det i en skål med piskefløde og flormelis. Pisk indtil massen er så fast at fløden kan holde sig oppe (sådan at det er stift). 
6. Smør kagebundene som til en lagkage med marmelade og fordel noget af fløde/moccacremen imellem de to bunde. Fordel resten af fløde/moccacremen oven på den sammenlagte kage også omkring siderne.
7. Riv den mørke chokolade med en kartoffelskræller, så det bliver større chokoladefliger. Fordel disse chokoladestykker på siden af kagen, så de hænger fast i cremen. Ovenpå kagen fordeles chokoladegrenene, så det bliver et flot rustikt udseende.