Dealhunter Logo
Log ind · Betingelser · Kontakt
Kurv
Din kurv er tom
Gammeldages æbleskiver (ca. 30 styk)
  • 4 dl kærnemælk
  • 250 g hvedemel
  • 3 æg
  • 1 spsk sukker
  • ½ tsk natron
  • ¼ tsk groft salt
  • 3 spsk smeltet smør

    Æggeblommer og kærnemælk kommes i et blenderen sammen med mel, sukker, natron og salt. Blend ved i ca. 2 min. eller til jævn blanding. Lad dejen hvile tildækket i ca. ½ time. Pisk hviderne stive, der derefter vendes forsigtigt i dejen. Lad æbleskivepanden blive varm og kom lidt fedtstof i hullerne. Fyld hullerne ¾ op med dej og æbleskiverne bages så ved jævn varme. De skal vendes af og til. Dette kan evt. gøres med en kødnål. Tag æbleskiverne af panden, hold dem varme og drys dem med flormelis.