Dealhunter Logo
Log ind · Betingelser · Kontakt
Kurv
Din kurv er tom

Hvidløg og honning-glaseret laks med broccoli

Enkel og nyttig laksfad med grøntsager


Ingredienser:
4 laksfiletetter
1 dl honning
0,8 dl valgfri soja
2 tsk presset eller fint hakket hvidløg
1 tsk frisk ingefær
9 dl broccoli (eller salat)

Sådan gør du:
1. Kom laksfiletene i en frysepose. Pisk honning, soja, hvidløg og ingefær i en skål og hæld halvdelen af ​​blandingen i lakseposen, og sørg for at de er dækket. Bind posen ordentligt og lad hvile i køleskabet i mindst 15 minutter (helst længere).
2. Forvarm ovnen til 175 grader.
3. Placer fileterne på tallerkenen (gem marinade i posen). Bages i ovnen i ca. 15-20 min.
4. Fyld en stegepande med 2,5 cm vand og kog. Tilsæt broccoli, læg låg på og sæt den til medium varme. Lad det koge i 6-7 minutter, indtil broccolinen er blød.
6. Hæld den ubrugte marinade fra skålen til en mindre stegepande, hvis det ønskes, tilsæt marinaden fra posen også. Lad det koge og simre på lav varme i ca. 4 minutter. Fjern derefter fra pladen og lad den køle af