Dealhunter Logo
Log ind · Betingelser · Kontakt
Kurv
Din kurv er tom

Italiensk kyllingeret fra Toscana

Oplev smagen af Italien i denne lækre Italienske kyllingeret - følg nedenstående opskrift og smag det fantastiske resultat.

Ingredienser:

- 350 g. Pastakonkylier
- Tomatsovs:
- 1 tsk. Olivenolie
- 1 Finthakket rødløg
- 500 g. Hakkede friske tomater
- 2-3 spsk. Soltørret tomatpuré
- 2 spsk. Hønsekødsboullion
- ¼ tsk. Stødt peber
- Kyllingedelen:
- 3 stk. Kyllingeschnitzler (skåret i tynde strimler)
- 1 tsk. Olivenolie
- Kold Sauce:
- 100 g. Ricottaost
- 1 Æg
- Friskhakket Basilikum
- 2 spsk. Hønseboullion
- Varm Ostesauce:
- 50 g. Friskrevet Parmesan Ost
- 1 tsk. Olie
- 2½ dl. Mælk
- 2-3 spsk. Mel
- Stødt Paprika
- Lidt Hvidvin (kan udelades)

Fremgangsmåde:
1. Forvarm pastaen, så den kan nå at afkøle
2. Forvarm ovn til 190 grader almindelig ovn.
3. Lav tomatsaucen ved at svitse alle ingredienserne sammen, til massen bliver tyk.
4. Dernæst svitses kyllingstrimlerne i lidt olivenolie. Tages af varmen og afkøler.
5. Den kolde sauce blandes dernæst med ægget, hakket basilikum, samt hønsebouillonen. Kyllingen vendes i heri.
6. Den varme ostesauce tilberedes ved at komme lidt olie på en pande og mælken hældes derpå, samt at udpiske melet heri, så massen bliver jævn, hvorefter 25 g. parmesanost tilsættes sammen med evt. en sjat hvidvin og et drys paprika.
7. Derefter lægges alle lagene sammen i et ovnfast fad. Start med at lægge tomatsaucen i bunden, herefter lægges pastakonkylierne ovenpå, og ovenpå dem kommes den kolde sauce med kyllingstrimler (fyld gerne noget at massen ned i hullerne i konkylierne). Til slut hældes den varme ostesauce på toppen og der drysses med den resterende revne parmesanost.
8. Sæt fadet i ovenen og bag i 20-25 minutter (til retten er gyldenbrun på toppen)
9. Kan serveres med en lækker grøn salat, samt noget italiensk brød.

Du kan du opleve smagen af Italien.



1