Dealhunter Logo
Log ind · Betingelser · Kontakt
Kurv
Din kurv er tom

Lækre kanelsnegle i fad

Undgå tørre kanter og bag dine kanelsnegle i fad. Se den lækre og hurtige opskrift her:

Ingredienser:
2,5 dl lunken mælk
25 g. gær
75 g. smeltet smør
75 g. sukker
500 g. mel
150 g. blødt smør
5 spsk. sukker
5 tsk. kanel

Fremgangsmåde:
1. Gæren smuldres ud i den lune mælk og derefter tilsættes den smeltet smør.
2. Sukkeret tilsættes og opløses i mælkeblandingen 
3. Rør mel i blandingen og ælt dejen
4. Dejen sættes til hævning i 1 time.
5. Blødt smør, kanel og sukker blandes sammen i en skål.
6. Rul dejen ud (ca en halv centimeters tykkelse) og fordel fyldet på på dejen.
7. Rul sammen og skær derefter i skiver.
8. Kom "skiverne" i en bardepande med en lille smule mellemrum sådan sneglene kan bage sammen.
9. Bag sneglene ved 180c. v alm. ovn i ca. 15 min.
10. Pynt evt. med glasur og server sneglene lune.