Dealhunter Logo
Log ind · Betingelser · Kontakt
Kurv
Din kurv er tom

Kartoffel og kokosnød med karry

Ugens veganske ret - nem og lækker kartoffel og kokosnød med karry

Ingredienser:
4 kartofler, skrællet og skåret i firkanter
2 spske vegansk olie
1 løg
3 fed hvidløg
2 teske stødt spidskommen
1 1/2 teske cayenne peber
4 teske karry pulveer
4 teske masala
2,5 cm frisk ingefær
2 teske salt
400g hakket tomat
400g cocosmælk
400g ærter

Fremgangsmåde:
1. Kom tomaterne i en stor sautépande og dæk til med vand.
2. Brig det i kog og skru derefter med til medium varme, dæk til med låg og lad det shimmer.
3. Imens, varm olien i en stor pande og kom løg og hvidløg på panden.
4. Kom alle de tørre ingredienser i og lad det simre i ca. 2 minutter.
5. Tilsæt tomaterne, ærter og kartofler og lad det simre i 1 min.
6. Tilsæt kokosmælk og lad det simre 5-10 min.