Dealhunter Logo
Log ind · Betingelser · Kontakt
Kurv
Din kurv er tom

Konkurrencer - Simple og attraktive konkurrencer

Vi er trætte af dårlige konkurrencer der tager en krig at deltage i, har sløje præmier og generelt bare ikke er særlig interessante. Vi er ligesom alle andre - vi vil også gerne vinde præmier uden at gøre alt for meget, sådan har de fleste det. Derfor arbejder vi, på Dealhunter, hårdt for at løbende kunne tilbyde dig spændende konkurrencer med fede præmier, hvor du ikke skal bruge flere timer på at deltage i konkurrencen. Vi gør alt for at tilbyde dig simple og attraktive konkurrencer fra Dealhunter, så du kan vinde fede præmier som eksempelvis de 10 foregående vindere af vores konkurrencer. Du finder de bedste konkurrencer her hos Dealhunter! Har du ikke deltaget før, så sørg for at du holder øje med Dealhunter.dk, så du kan være med når konkurrencerne er der. Du kan også følge os på Facebook, hvor der også vil være konkurrencer af forskellig art. Der vil være præmier for enhver smag, da vi ved at vi har mange forskellige besøgende hos os.

Fede præmier i spandevis!

En ny vinterjakke, en ny computer, en rejse til Tyrkiet eller en romantisk middag for to. Det er blot et udsnit af de typer af præmier du førhen har kunne finde hos Dealhunter og som du også vil kunne finde i fremtiden.Vi elsker konkurrencer og fede præmier og det ved vi at i også gør! Derfor arbejder vi hårdt på at kunne udbyde endnu flere konkurrencer til jer derude, så i kan forsøde dagligdagen lidt her i den kolde tid. Vi vil sørge for, at vores konkurrencer er noget for alle. Det vil sige, at vi vil stile efter at have konkurrencer med fede præmier, indenfor flere forskellige kategorier. Det er ikke alle, der er interesserede i at vinde en romantisk middag for to, hvis man ikke har en kæreste eller lignende under konkurrencen og det er heller ikke alle der er særlig interesserede i en ny computer. Derfor prøver vi at variere vores udvalg af konkurrencer og præmier så meget som muligt, så alle kan være med.

Konkurrencer - Vind fede præmier med konkurrencer fra Dealhunter!

Hvad er en fed præmie? En fed præmier er ikke et eller andet uinteressant gavekort til 10% rabat på din næste ordre hos et mindre firma, der sælger müsli eller lignende ting. Det synes vi ihvertfald ikke, derfor ville vi aldrig selv deltage i sådanne konkurrencer. Det er naturligvis også derfor, at vi sørger for at vores konkurrencer giver mulighed for at vinde de fedeste præmie, som man rent faktisk er ivrig efter at få fingrene i. De fleste ville nok blive glade for en rejse på 14 dage til Tyrkiet for to personer, på et lækkert hotel med fuld pension - det ville vi ihvertfald. Derfor prøver vi at tilbyde præmier som er attraktive for de fleste. Derudover vil vi have varierende typer af konkurrencer og præmier, så alle kan være med - uanset interesser. Det er slut med sindsygt besværlige konkurrencer, som bogstavelig talt, er umulige at vinde. Det er også slut med konkurrencer, der tager flere timer at gennemføre og som ofte har en sløj præmie. Vi opfordrer dig hermed til at følge med på Dealhunter.dk og på vores Facebook side, så du også kan være med i konkurrencerne om de fedeste præmier!