Dealhunter Logo
Log ind · Betingelser · Kontakt
Kurv
Din kurv er tom

Lagkagesnitter

Lækre små kager med chokolade, se opskriften nedenfor:

Ingredienser:
50 g skrællede pistacienødder
250 ml fløde
3 spske flourmelis
1 tsk vanilleekstrakt

Topping:
100 g mørk chokolade (70%)

Dejen:
85 g usaltet smør + ekstra til smøring
100 g hvedemel
3 store æg
230 ml vand
1 knivspids havsalt

Sådan gør du:
1. Forvarm ovnen til 200 grader og klæd en bageplade med bagepapir.
2. Smelt smørret med vandet og lad det koge.
3. Sigt melet og 1 knivspids havsalt, og hæld det derefter i kogende vand.
4. Mix blandingen med en træske, indtil den er jævn. sæt det på en plade og lad den afkøle i 20 minutter.
5. Forbered påfyldning, imens det køler af. Skræl og hak pistacienødderne og bland med fløden. Lad det køle af.
6. Når smøren er afkølet, hældes den tilbage i panden og piskes med æggene, indtil smøren har en fast form (den skal langsomt dryppe fra skeen).
7. Brug en teske og sæt små klumper på pladen. Bages i 25 minutter eller indtil de har en gylden farve
8. Brug et strå eller lignende til at holde bunden af ​​de færdige bolde og lad dem tørre helt.
9. Pisk flourmelis og vanilleekstrakt indtil det har en fast form. Derefter drysses omkring 1 tsk i hvert wienerbrød.
10. Knæk chokoladen i flere stykker og smelt det over et vandbad. Sæt kagerne på en tallerken og hæld den smeltede chokolade over.