Dealhunter Logo
Log ind · Betingelser · Kontakt
Kurv
Din kurv er tom

Marcipantærte med chokoladeglasur og nødder


Denne lækre tærte er både nem og hurtig for alle at lave. Se den lækre opskrift:

Ingredienser:
- 300 g. groftrevet marcipan
- 1 spsk. revet appelsin skal
- ½ dl appelsinsaft
- 2 stk. pasteuriserede æggeblommer
- 3 stk. pasteuriserede æggehvider
- 1 spsk. mel

Glasuren:
- 100 g. mørk chokolade (70-80%)
- 50 g. hvid chokolade

Fremgangsmåde:

1. Bland appelsinskal, saft fra appelsin samt marcipan og rør melet i.
2. Æggeblommerne piskes.
3. Pisk æggehviderne stive og rør halvdelen i marcipan blandingen og vend derefter resten af blandingen let.
4. smør tærteformen og tilføj bagepapir på bunden. 
5. Fordel marcipan dejen i formen og vag i alm. ovn C. 170 i ca. 25 min. og lad den afkøle.
6. Til sidst smeltes de 2 chokolader og hældes over tærten.
7. drys tærten med hasselnødder og server.