Dealhunter Logo
Log ind · Betingelser · Kontakt
Kurv
Din kurv er tom

Ris a la mande med kirsebærsovs 

Se opskriften på en nem og lækker Ris a la mande.

Ingredienser:
- 125 g. grødris
- 1 dl. vand
- 10 dl. sødmælk
- 1 vanillestang
- 75 g. smuttede mandler
- 2.5 dl piskefløde
-75 g. sukker

Fremgangsmåde:
1. Åben vanillestangen og tag kornene ud.
2. Bring vandet i kog og tilsæt ris samt vanillestangen.
3. Kog vand, ris og vanillestangen i et par minutter.
4. Tilsæt mælk og bring retten i kog under omrøring.
5. Kog grøden ved svar varme i ca. 60min.
6. Tag vanillestangen op og afkøl grøden.
7. Hak mandlerne (gem en hel) og tilsæt dem sammen med sukker i den afkølede grød.
8. pisk til sidst fløden stiv og rør forsigtet i massen.

- smag til med sukker