Dealhunter Logo
Log ind · Betingelser · Kontakt
Kurv
Din kurv er tom

Sort dametaske

Alle elsker velklædte damer - både damer og mænd. Det signalerer bare at man har styr på tingene og at man ikke er ligeglad. Førstehåndsindtrykket er rigtig vigtigt og de fleste af os, ønsker at lave et så godt et af slagsen, som muligt. Der kan være mange forskellige måder at sikre sig en flot fremtoning på, men en god start er en god basisgarderobe med nogle klassiske ting.

Den sorte dametaske er et must i en klassisk og anvendelig kvindegarderobe. Den sorte dametaske fås i mange størrelser og i mange forskellige materialer - så hvis du kun vil have én, bør du overveje hvordan og hvorledes. Skal den være læder eller skind, ægte eller fake? Hvad skal den kunne indeholde? Computer eller bare en lille notesblok? Skal den hænge over skulderen eller holdes i små remme?

Den sorte dametaske kommer som sagt i alskens former og materiale, så for at finde den perfekte, kan det godt betale sig at lure markedet lidt af. Alternativt kan du købe flere, eventuelt til lidt billigere priser, så du har noget at vælge imellem.

Kendisklassikere

Nogle af de sorte dametasker der er i den lidt dyrere ende af skalaen er mærketaskerne. Disse er ofte dem forskellige kendisser bærer rundt på. Der kan for eksempel være tale om Mulberrys bayswater eller alexa. Begge disse modeller er i lækkert læder og fås ikke kun som sort dametaske, men også i mange andre farver - både naturlige og lidt vildere.

Kendisser er ofte dem der først bærer de nye og lækre tasker fra de store mærker. Derfor kan man med fordel kigge med i de såkaldte sladderblade og holde sig opdateret på, hvilke nye klassiskere der er på podiet - samt hvilke der bliver ved med at holde i offentligheden. Man kan eventuelt finde sig et par kendiskvinder hvis stil man synes rigtig godt om, og på den måde følge dem, og lade sig inspirere af deres stil.

Summasummarum er vel egentlig bare, at der i enhver kvindegarderobe bør befinde sig en sort dametaske, som man altid lige kan svinge sine ting ned i, skulle man have en taskekrise. Den kan være dyr eller billig, ægte eller falsk læder, en klassiker eller en ikke-så-kendt model. Det kan tage mange år at finde sin yndlings og man kan hurtigt få brugt mange penge, men hey! Hvis ikke vi skulle bruge vores penge på lækre tasker, hvad så?