Dealhunter Logo
Log ind · Betingelser · Kontakt
Kurv
Din kurv er tom
VIKING ASIAN PATTIES.
6-7 styk.

Ingredienser:

Viking plantefars – 300 g
Boghvedeflager – 100 g
Æg – 1 stk.
Porrer toppe (hakket) – 2 spsk.
Frisk persille (hakket) – 2 spsk.
Frisk ingefær (hakket) – ca. 5 g
Frisk rød chili (hakket) – 1 tsk. (brug de store chilier)
Karry – 2 tsk.
Salt – 2 tsk.
Olie til stegning (kokosolie anbefales)

Fremgangsmåde:

1: Alle ingredienser røres sammen i en stor skål. Sørg for farsen er gennemrørt og jævn.
2: Stil farsen i køleskabet i min. 30 min. før den skal bruges. Husk at tildække skålen i køleskabet.
3: Tag farsen ud af køleskabet og tænd en pande på mellemhøj varme. Hæld olie panden til stegning. 
4: Brug en spiseske til at forme dellerne med og tryk dem en smule flade, når de er kommet på panden. Steg dem ved mellemhøj varme til de er flotte gyldenbrune udenpå. 
5: Dellerne kan holde sig friske op til flere dage i køleskabet. Hvis de skal fryses ned, skal det gøre umiddelbart efter de er afkølet.