Dealhunter Logo
Log ind · Betingelser · Kontakt
Kurv
Din kurv er tom
VIKING BOLOGNESE.

Ingredienser:

Viking plantefars – 300 g
Boghvedepasta (penne) – 200 g
Friske tomater (hakket) – 300 g
Gulerødder (revet) – 100 g
Frisk spinat – 50 g
Porrer toppe (hakket) – 2 spsk.
Basilikum (gerne frisk + hakket) – 2 tsk.
Timian (gerne frisk) – 2 tsk.
Oregano – 2 tsk.
Salt – 2 tsk.
Hvidløgsolie – 2 tsk. (kan undlades)
Olie til stegning (kokosolie anbefales)
Revet parmesanost (gerne frisk) - drysses på før servering

Fremgangsmåde:

1: Sæt en stor gryde med vand til at koge under låg. Tilsæt lidt salt og en smule olivenolie, så pastaen ikke klumper sammen.
2: Når vandet koger tilsættes pastaen. Husk at skylle under koldt vand, når pastaen er færdig.
3: Opvarm en stor gryde til saucen og tilsæt olie til stegning. Steg plantefarsen på mellemhøj varme i et par minutter.
4: Tilsæt resten af ingredienserne på nær parmesanost. Lad det hele simre ved mellemhøj varme i ca. 10-15 min. – husk at røre rundt i gryden med jævne mellemrum.
5: Lige før saucen er færdig, så tilsættes 2 spsk. parmesanost.
6: Læg pasta i bunden af en dyb tallerken og hæld sauce ovenpå. Drys med parmesanost og evt. et par blade med frisk basilikum.