Dealhunter Logo
Log ind · Betingelser · Kontakt
Kurv
Din kurv er tom
Viking Lasagne.

Ingredienser:
Viking plantefars – 400 g
Frisk spinat – 50 g
Gulerødder (revet) – 150 g
Squash (revet) – 150 g
Friske tomater (hakket) – 250 g
Porrer toppe (hakket) – 2 spsk.
Basilikum (gerne frisk) – 2 tsk.
Timian (gerne frisk) – 2 tsk.
Oregano – 2 tsk.
Salt – 2 tsk.
Hvidløgsolie – 2 tsk. (kan undlades)
Olie til stegning (kokosolie anbefales)
Revet mozzarella ost (vi bruger laktosefri) – 1 pose
Lasagneplader (vi bruger glutenfri) 

Fremgangsmåde:

1: Tænd ovnen på 200 grader.
2: Opvarm en stor gryde og tilsæt olie til stegning. Steg plantefarsen på mellemhøj varme i et par minutter.
3: Tilsæt alle ingredienser på nær den friske spinat, lasagneplader og ost. Lad det hele simre ved mellemhøj varme i ca. 5 min. – husk at røre rundt i gryden med jævne mellemrum.
4: Tag et ildfast fad frem og læg et lag med lasagneplader i bunden.
5: Så laver du et lag med saucen, og derefter et lag med revet ost. Så lægger du et lag med lasagneplader igen, efterfuldt af saucen og så resten af osten på toppen.
6: Lasagnen stilles ind midt i ovnen. Skal ca. have 30-40 min. afhængig af ovnen. Tjek med en kartoffelpind / lille kniv om lasagnepladerne er færdige før du tager lasagnen ud.